Menu

Menu

Buffet

(min. 15 couv. Brød og smør medfølger ikke.)
155 kr./ couv.

Buffet- kød: (vælg 3 slags)

  • Marineret kyllingebryst
  • BBQ marinerede kyllingespyd
  • Kryddersprængt kalkunbryst a´la mexico
  • Hvidløgsmarineret svinefilet
  • Provence krydret svinefilet
  • Honningmarineret skinke
  • Chili-vanilje skinke
  • Kalvefilet med krydderurter
  • Culottesteg
  • Oksefilet
  • Kalvetyksteg m. Bacon
  • Lammekølle m. Rosmarin og hvidløg

Buffet- kartofler: (vælg 2 slags)

  • Flødekartofler
  • Flødekartofler med porrer
  • Flødekartofler med soltørret tomat og peberfrugt
  • Små krydderurte kartofler
  • Græske gyros kartofler
  • Mexicanske kartoffelbåde
  • Smørstegte persillekartofler
  • Honningristede kartofler m. sesam
  • Klassisk kartoffelsalat m. løg og urter
  • Middelhavskartoffelsalat m. tomater, urter, rødløg og feta

Buffet- Tilbehør: (vælg 3 slags)

  • Mix salat m. dressing
  • Broccolisalat m. tranebær og peanuts
  • Spidskålssalat m. appelsin og grape
  • Cremet kålsalat m. ananas, æbler, porrer og rosiner
  • Grøn salat m. ærter, vindruer, friske bær og mormor inspireret dressing
  • Tomatsalat med basilikumcreme
  • Bønnesalat m. pesto, mozzarellakugler og rødløg
  • Blomkålssalat m. æbler, ærter og radiser
  • Melonsalat m. syltede rødløg, oliven og feta
  • Pastasalat m. hjemmelavet pesto, grillet peberfrugt og semidried tomater
  • Cremet rødbedesalat m. Porrer, æbler og valnødder
  • Tzatziki
  • Skysauce, bearnaisesauce eller whiskysauce
  • Grøntsagstærte eller skinketærte

(ønskes der flere slags tilbehør fra listen, er prisen + 10 kr. pr. pers. pr. ekstra ting)

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 3 dage inden arrangementet er bestilt.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17
Lørdag 8-13

Bestilling af mad søndag – min. 30 couv.

Levering: 10 kr. pr. km. – dog min. 50 kr.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com