Kødpakke på bestilling 8 valgfrie krydser - 495,- kr | |
650 g. mørbradgryde | |
900 g. flæskefars | |
1 kg. medister | |
900 g. nakkefilet m/pulled pork | |
700 g. schnitzler | |
700 g. fadkoteletter | |
750 g. nakkekoteletter | |
Ca. 600 g. svinemørbrad | |
600 g. kød i tern | |
800 g. stegeflæsk i skiver | |
800 g. spareribs | |
Ca. 3 kg. stegeben | |
5 stk. frankfurtere | |
750 g. oksefars | |
1 kg. kalvelever i skiver | |
400 g. minutsteaks | |
400 g. pebersteaks | |
400 g. gullashkød | |
900 g. ossobuko | |
300 g. engelsk bøf | |
300 g. lamme koteletter (frost) | |
600 g. hakket lam (frost) | |
900 g. ribbensteg | |
600 g. kyllingbryst filet |
Praktisk info:
Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 5 dage inden arrangementet er bestilt til.
Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17
Lørdag 8-12
Returnering udenfor butikkens åbningstid, kan kun ske efter aftale.
Bestilling af mad søndag – min. 30 couv.
Levering: Efter aftale. ring for evt pris.
For bestilling af mad, kontakt:
Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com