Hovedretter

Hovedretter

Vælg en af nedenstående hovedretter (min. 10 couv.)Pr. couv.
Kalvefilet stegt som vildt m. Ovnbagte urtekartofler, Vildtsauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. Lun selv sauce.129 kr
Svinekam stegt som vildt m. ovnbagte urtekartofler. vildtsauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. Lun selv sauce.119 kr.
Slagtergryde m. svinemørbrad, champignon, bacon og pølser. Hertil ris eller ovnbagte kartofler samt mixed salat m. dressing115 kr.
Honningskinke m. flødekartofler og mixed salat m. dressing.110 kr.
Gule ærter m. sprængt ribbensteg og nakkefilet, kogt medister, rugbrød, sennep og rødbeder.115 kr.
Hakkebøf m. bløde løg, kartofler, sauce og rødbeder.95 kr.
Kogt hamburgerryg m. kartofler, aspargessauce og grøntsager. Lun selv sauce.105 kr.
Marineret kalkunbryst m. flødekartofler og mixed salat m. dressing110 kr.

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 5 dage inden arrangementet er bestilt til.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17
Lørdag 8-12

Returnering udenfor butikkens åbningstid, kan kun ske efter aftale.

Bestilling af mad søndag – min. 30 couv.

Levering:  Efter aftale. ring for evt pris.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com