Hovedretter

Hovedretter

Vælg en af nedenstående hovedretter (min. 8 couv.)Pr. couv.
Kalvefilet stegt som vildt m. Ovnbagte urtekartofler, Vildtsauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. Lun selv.125 kr
Svinekam stegt som vildt m. ovnbagte urtekartofler. vildtsauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. Lun selv.115 kr.
Slagtergryde m. svinemørbrad, bacon og pølser. Hertil ris eller ovnbagte kartofler samt mixed salat m. dressing110 kr.
Kyllingegryde a´la ristaffel n. ris og masser af tilbehør. (fx. Peanuts, annanas, rosiner, ristet kokos, mangochutney, forårsløg og banan.)110 kr.
Oksespidsbryst med kartofler, peberrodssauce og grøntsager. Lun selv.105 kr.
Krydderskinke m. flødekartofler og mixed salat m. dressing.90 kr.
Marineret kalkunbryst m. flødekartofler og mixed salat m. dressing90 kr.
Gule ærter m. sprængt ribbensteg og nakkefilet, kogt medister, rugbrød, sennep og rødbeder.90 kr.
Hakkebøf m. bløde løg, kartofler, sauce og rødbeder.85 kr.
Kogt hamburgerryg m. kartofler, aspargessauce og grøntsager. Lun selv.85 kr.
Gule ærter m. nakke, medisterpølse og flæsk, rugbrød, sennep og rødbeder.90 kr.

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 3 dage inden arrangementet er bestilt.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17
Lørdag 8-13

Bestilling af mad søndag – min. 30 couv.

Levering: 10 kr. pr. km. – dog min. 50 kr.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com