Hovedretter

Hovedretter

Vælg en af nedenstående hovedretter (min. 8 couv.)Pr. couv.
Kalvefilet stegt som vildt m. Ovnbagte urtekartofler, Vildtsauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. Lun selv sauce.125 kr
Svinekam stegt som vildt m. ovnbagte urtekartofler. vildtsauce, franske kartofler, waldorfsalat, sødt og surt. Lun selv sauce.115 kr.
Slagtergryde m. svinemørbrad, champignon, bacon og pølser. Hertil ris eller ovnbagte kartofler samt mixed salat m. dressing110 kr.
Kyllingegryde a´la ristaffel n. ris og masser af tilbehør. (fx. Peanuts, annanas, rosiner, ristet kokos, mangochutney, forårsløg og banan.)110 kr.
Sprængt oksespidsbryst med kartofler, peberrodssauce og grøntsager. Lun selv sauce.110 kr.
Krydderskinke m. flødekartofler og mixed salat m. dressing.95 kr.
Gule ærter m. sprængt ribbensteg og nakkefilet, kogt medister, rugbrød, sennep og rødbeder.110 kr.
Hakkebøf m. bløde løg, kartofler, sauce og rødbeder.95 kr.
Kogt hamburgerryg m. kartofler, aspargessauce og grøntsager. Lun selv sauce.95 kr.
Marineret kalkunbryst m. flødekartofler og mixed salat m. dressing95 kr.

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 3 dage inden arrangementet er bestilt.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17
Lørdag 8-13

Bestilling af mad søndag – min. 30 couv.

Levering: 10 kr. pr. km. – dog min. 50 kr.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com