Frokost-buffet

Frokost-buffet

Min. 10 couv. Brød og smør medfølger ikke.Pr. couv.
Marinerede sild m. Hjemmerørt karrysalat24 kr.
Kryddersild m. hjemmerørt karrysalat24 kr.
Rødspættefilet m. remoulade og citron
(skal lunes)
22 kr.
Æg m. Rejer, mayonnaise og tomat 22 kr.
Røget laks m. asparges, æggestand og dilddressing 30 kr.
Roastbeef m. Remoulade og ristede løg 20 kr.
Sprængt oksebryst m. peberrodssalat20 kr.
Skinke m. asparges og æggestand20 kr.
Steg m. rødkål og surt (kold) 20 kr.
Rullepølse m. Ital. salat, løg og sky 20 kr.
Spegepølse m. remoulade og ristede løg 20 kr.
Leverpostej m. bacon, champignon.
(skal lunes)
15 kr.
Frikadeller m. rødkål og surt
(skal lunes)
20 kr.
Frikadeller m. kartoffelsalat
(frikadeller skal lunes)
30 kr.
Svinemørbrad a´la creme
(skal lunes )
35 kr.
Tartelet m. Høns i asparges (lun selv)20 kr.
Grøntsagstærte eller skinketærte
(skal lunes)
14 kr.
Røget svinemørbrad med æggestand og dilddressing25 kr.
Mix salat m. dressing18 kr.
Brieost med peberfrugt , druer og hj. lavet kompot 25 kr.

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 5 dage inden arrangementet er bestilt til.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17

Returnering udenfor butikkens åbningstid, kan kun ske efter aftale.

Bestilling af mad søndag – min. 40 couv.

Levering:  Efter aftale. ring for evt pris.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com