Forretter

Forretter

Angivne priser er pr. couv. (min. 8 couv.) Pr. couv.
2 stk. Tarteletter med høns i asparges. Lun selv.35 kr.
Butterdejstærte m. Rejesalat. 45 kr.
Tunmousse med rejer og urtedressing. Brød og smør.45 kr.
Rejecocktail (anrettet på fad) m. Hjemmelavet dressing. Brød og smør49 kr.
Koldrøget laks m. Asparges, æggestand og Dilddressing. Brød og smør. 49 kr.
Melon og lufttørret skinke m. Hjemmelavet pesto, Basilikumcreme, mozzarellakugler og syltede rødløg. Brød og smør.49 kr
Varmrøget laks m. urtedressing og rejer. Brød og smør.55 kr.
Varmrøget laks m. hvidløgssmør, tigerejer og basilikumcreme. Brød og smør.55 kr.

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 3 dage inden arrangementet er bestilt.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17
Lørdag 8-13

Bestilling af mad søndag – min. 30 couv.

Levering: 10 kr. pr. km. – dog min. 50 kr.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com