Forretter

Forretter

Angivne priser er pr. couv. (min. 10 couv.) Pr. couv.
2 stk. Tarteletter med høns i asparges. Lun selv.40 kr.
Butterdejstærte m. hønsesalat, ananas og bacon. 50 kr.
Tunmousse med rejer og urtedressing. Brød og smør.55 kr.
Rejecocktail (anrettet på fad) m. Hjemmelavet dressing. Brød og smør55 kr.
Koldrøget laks m. Asparges, æggestand og Dilddressing. Brød og smør. 65 kr.
Melon og lufttørret skinke m. Hjemmelavet pesto, Basilikumcreme, mozzarellakugler og syltede rødløg. Brød og smør.55 kr
Varmrøget laks m. urtedressing og rejer. Brød og smør.65 kr.

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 5 dage inden arrangementet er bestilt til.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17

Returnering udenfor butikkens åbningstid, kan kun ske efter aftale.

Bestilling af mad søndag – min. 40 couv.

Levering:  Efter aftale. ring for evt pris.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com