Buffet

Buffet

Min. 15 couv. Brød og smør medfølger ikke
(ønskes der flere slags tilbehør fra listen, er prisen + 10 kr. pr. pers. pr. ekstra ting)
155 kr./ couv.
Buffet - kød: (vælg 3 slags)
Marineret kyllingebryst
BBQ marinerede kyllingespyd
Kryddersprængt kalkunbryst a´la mexico
Hvidløgsmarineret svinefilet
Provence krydret svinefilet
Honningmarineret skinke
Chili-vanilje skinke
Kalvefilet med krydderurter
Culottesteg
Oksefilet
Kalvetyksteg m. Bacon
Lammekølle m. Rosmarin og hvidløg
Frikadeller
Buffet - kartofler: (vælg 2 slags)
Flødekartofler
Flødekartofler med porrer
Flødekartofler med soltørret tomat og peberfrugt
Små krydderurte kartofler
Græske gyros kartofler
Mexicanske kartoffelbåde
Smørstegte persillekartofler. med hvidløg
Honningristede kartofler m. sesam
Klassisk kartoffelsalat m. løg og urter
Kartoffelsalat m. karry
Buffet - tilbehør: (vælg 3 slags)
Mix salat m. dressing
Broccolisalat m. tranebær og peanuts
Cremet kålsalat m. ananas, æbler, porrer og rosiner
Grøn salat m. ærter, vindruer, friske bær og mormor inspireret dressing
Tomatsalat med basilikumcreme
Bønnesalat m. pesto, mozzarellakugler og rødløg
Blomkålssalat m. æbler, ærter og radiser
Melonsalat m. syltede rødløg, oliven og feta
Pastasalat m. hjemmelavet pesto, grillet peberfrugt og semidried tomater
Cremet rødbedesalat m. Porrer, æbler og valnødder
Græsk salat m. feta og oliven
Tzatziki
Skysauce, bearnaisesauce eller whiskysauce. lun selv.
Grøntsagstærte eller skinketærte

Praktisk info:

Menu & endeligt antal couv. er bindende, senest 3 dage inden arrangementet er bestilt.

Emballage og service returneres rengjort, indenfor butikkens åbningstider:
Tirsdag til fredag 9-17
Lørdag 8-13

Bestilling af mad søndag – min. 30 couv.

Levering: 10 kr. pr. km. – dog min. 50 kr.

For bestilling af mad, kontakt:

Slagter Drachmann
Hovedgaden 104, 8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 85 31
slagter.drachmann@gmail.com